Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7514 ταινίες και σειρές στο Site μας.
Καλώς ήρθατε στο Online-Filmer.org
Real Time: 2018-02-25 19:48:58

Superman (1978)

Λεπτομέρειες ταινίας
Play Now
4 years πρίν -
Superman (1978)
Superman (1978)
8.4 10 ψήφοι

Είδος: Action, DC Comics, Fantasy, Movie, Sci-Fi

Χρονολογία: 1978 (Διάρκεια:143')

: 7,4

Σκηνοθεσία: Richard Donner

Ηθοποιοί: Christopher Reeve, Margot Kidder, Gene Hackman

Λέξεις κλειδιά: , , , , , , ,

Ο Σούπερμαν, είναι φανταστικός χαρακτήρας βιβλίων κόμικς. Δημιουργήθηκε από τους Τζο Σούστερ (Joe Shuster) και Τζέρι Σίγκελ (Jerry Siegel).
Η πρώτη εμφάνιση του Σούπερμαν έγινε στο τεύχος #1 του περιοδικού Action Comics το 1938 και θεωρείται ο πρώτος υπερήρωας. Η επιτυχία του ήταν πολύ μεγάλη γεγονός που ανάγκασε την εταιρεία National Comics που τον εξέδιδε (νυν DC Comics) να κυκλοφορήσει σύντομα και δεύτερη σειρά με τον ήρωα και τίτλο Superman. Επίσης η επιτυχία του οδήγησε στη δημιουργία και άλλων υπερηρώων από διάφορες εταιρείες και ξεκίνησε τη λεγόμενη χρυσή εποχή των κόμικς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΗΡΩΑ

Το 1929 ήταν μια τρομακτική χρονιά για τον κόσμο και ειδικότερα για τους Αμερικανούς. Το γνωστό «κραχ» του χρηματιστηρίου είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη δουλειά τους εκατομμύρια πολίτες οδηγώντας τους στην ουρά του συσσίτιου για ένα κομμάτι ψωμί και λίγο φαγητό. Την απελπιστική αυτή κατάσταση ακολούθησε και η χειρότερη ξηρασία όλων των εποχών των Great Plains, εξαιτίας της συνεχούς καλλιέργειάς τους. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έκανε την εμφάνισή του ο Hitler, ο κατεξοχήν δυνάστης των φτωχών και ανυπεράσπιστων.
Έτσι, σε μια εποχή που όλα φάνταζαν μαύρα και δεν υπήρχε το μηδαμινό ίχνος ελπίδας, έρχεται να σώσει την κατάσταση ένας ήρωας…

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ ΑΝΔΡΑ

Δύο νεαροί φίλοι και συμμαθητές, ο Joe Shuster και ο Jerry Siegel από το Cleveland του Ohio, αποφάσισαν πως ήταν καιρός να δοθεί ένα τέλος στις μαύρες σκέψεις και στη μιζέρια που χαρακτήριζε την εποχή τους. Κι αν αυτό δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί με αληθινά μέσα, τότε υπήρχε και ο δρόμος της φαντασίας.
Η ανάγνωση λογοτεχνικών μυθιστορημάτων και παντός είδους φανταστικών ιστοριών και περιπετειών έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν το αναγνωστικό κοινό, έστω και για όσο διαρκεί η ανάγνωση, σε ένα κόσμο εξωπραγματικό, βοηθώντας τους να λησμονήσουν τα προσωπικά τους προβλήματα και να βιώσουν καταστάσεις που μπορεί ποτέ στη ζωή τους να μην έχουν την ευκαιρία να γευτούν.
Έχοντας τα παραπάνω υπόψιν οι δύο νέοι και ορμώμενοι από το κοινό τους πάθος για τα comics, ενώνουν τις συγγραφικές και ζωγραφικές τους ικανότητες και επινοούν το Superman.
Ξεκίνησαν να εργάζονται το 1935 στο Editorial Detective Comics (τώρα γνωστό με την ονομασία DC Comics) και μετά από 3 χρόνια είδαν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα: κυκλοφόρησε η σειρά Action Comics με το δικό τους ήρωα. Η επιτυχία ήταν αστραπιαία, γεγονός που οφείλεται στις υπεράνθρωπες δυνάμεις του, τις οποίες οι μέχρι τότε ήρωες διέθεταν σε μικρό βαθμό και αποσπασματικά ή και καθόλου και που λίγο – πολύ όλος ο κόσμος σε κάποια στιγμή της ζωής του εύχεται να έχει.
Ο εκδότης λοιπόν του DC Comics, Harry Donnenfeld, υποψιαζόμενος την άμεση επιτυχία, αγόρασε από τους δημιουργούς τα δικαιώματα του Superman, για το εξευτελιστικό ποσό των $130. Φυσικά οι Shuster και Siegel, δεν μπορούσαν καν να διανοηθούν τη μετέπειτα εξέλιξη του εν λόγω ήρωα σε μία βιομηχανία που θα απέφερε εκατομμύρια δολάρια. Μόλις το 1975 άρχισαν να εισπράττουν το ποσό των $20,000 ως ετήσια αποζημίωση και αργότερα αυξήθηκε κατά $10,000, αλλά ήδη τα οικονομικά τους ήταν άθλια και ο Shuster είχε τυφλωθεί…

ΠΛΟΚΗ

Λίγο πριν ο πλανήτης Κρύπτον καταστραφεί, ο Jor-El στέλνει το γιο του Kal-El στη Γη, για να διασώσει τη φυλή του. Ο μικρός Kal-El που πλέον λέγεται Clark Kent, θα μεγαλώσει σε ένα στοργικό περιβάλλον, με δυο αξιολάτρευτους γονείς, οι οποίοι θα του μάθουν να χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές του δυνάμεις μόνο για καλό σκοπό. Μεγαλώνοντας ο Clark Kent δουλεύει ως δημοσιογράφος σε μια εφημερίδα, ενώ κάθε φορά που παρουσιάζεται κάποιος κίνδυνος δε διστάζει να μεταμορφωθεί σε Superman. Όταν ο διαβολικός Lex Luthor σχεδιάσει να κατακτήσει τον κόσμο, ο Superman είναι ο μοναδικός που μπόρεί να τον σταματήσει.

pg

Trailer Ταινίας:

TRAILER - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Δείτε Οnline την ταινία εδώ:

EXASHARE - Ποιότητα brrip - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

STREAMIN - Ποιότητα brrip - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

NOWVIDEO - Ποιότητα brrip - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!


Θέλετε να αφήσετε το σχόλιο σας; ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


Google+
Google+