Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7514 ταινίες και σειρές στο Site μας.
Καλώς ήρθατε στο Online-Filmer.org
Real Time: 2018-03-23 19:27:20

Person of Interest (2011– )

Λεπτομέρειες ταινίας
Play Now
2 years πρίν -
Person of Interest (2011– )
Person of Interest (2011– )
9.68 278 ψήφοι

Είδος: Action, Drama, Mystery, Thriller, Σειρές TV

Χρονολογία: 2011- (Διάρκεια:43')

: 8.4

Σκηνοθεσία: Jonathan Nolan

Ηθοποιοί: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman

Λέξεις κλειδιά: , , , , , ,

Το Person of Interest είναι μια αμερικανική τηλεοπτική δραματική σειρά που ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου 2011 να προβάλλεται στο αμερικανικό δίκτυο CBS. Βασίζεται σε μια σεναριακή ιδέα των J.J. Abrams και Jonathan Nolan που ουσιαστικά την κεντρική της ιδέα, την στηρίζει στα δίκτυα παρακολούθησης και ασφαλείας που έχουν δημιουργηθεί στην Αμερική μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης.

Πιο αναλυτικά:
Ο κ. Finch (Michael Emerson), ένας μυστηριώδης πολυεκατομμυριούχος πρώην τραπεζίτης που ο κόσμος θεωρεί νεκρό , έχει αναπτύξει ένα Πρόγραμμα Υπολογιστή που προβλέπει την ταυτότητα των ανθρώπων που συνδέονται με βίαια εγκλήματα που θα λάβουν χώρα στο μέλλον. Ωστόσο, το πρόγραμμα έχει τα όριά του. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να προβλέψει κατά πόσο το άτομο θα είναι θύμα, θύτης, ή μάρτυρας, ούτε μπορεί να προβλέψει πότε ή που το έγκλημα θα πραγματοποιηθεί. Μπροστά σ΄αυτή την αδυναμία του προγράμματος και με απώτερο σκοπό να σταματήσει τα εγκλήματα που δεν μπορεί από μόνος του, ο Finch προσλαμβάνει τον John Reese (Jim Caviezel), ένα πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων ή της CIA (στο πιλοτικό επεισόδιο φαίνεται ότι είναι μέλος των ειδικών δυνάμεων) ο οποίος θεωρείται νεκρός, για να βοηθήσει στην παρεμπόδιση των εγκλημάτων που προβλέπει το Πρόγραμμα.

Στο πρώτο επεισόδιο ο Finch αποκαλύπτει ότι αρχικά ανέπτυξε και δημιούργησε το μηχάνημα και το Πρόγραμμα για λογαριασμό της Κυβερνήσεως ως μέσο-όπλο πρόληψης και αποφυγής μιας ακόμης καταστροφής τύπου 11ης Σεπτέμβρη. Στην πορεία όμως διαπίστωσε ότι ήταν σε θέση η δημιουργία του αυτή, να προβλέψει και άλλα εγκλήματα άσχετα με το σκοπό και τον στόχο του Προγράμματος. Αυτή την τυχαία καθ’ όλα δυνατότητα του συστήματος ο Finch για δικούς του λόγους, που προφανώς θα εξηγηθούν στη συνέχεια της σειράς, δεν την άφησε να πάει χαμένη δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα δεύτερο τμήμα του κάπου αλλού, ώστε να συλλέγει τα “άσχετα” και “τυχαία” εγκλήματα που προβλέπει το μηχάνημα και αυτό γιατί το Πρόγραμμα κάθε βράδι φροντίζει να τα διαγράφει αφού δεν σχετίζονται με τους στρατηγικούς στόχους του. Έτσι όσα είναι να διαγραφούν συλλέγονται στο έτερο μηχάνημα του Finch. Όμως προκειμένου να μην γίνει αντιληπτό το όλο εγχείρημά του είχε θέσει εναν περιορισμό από την αρχή: Το πρόγραμμα δεν στέλνει όλα τα στοιχεία αλλά μόνο τον Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης κάποιου από τους εμπλεκόμενους στα εγκλήματα αυτά. Με αυτούς τους περιορισμούς και τις δυνατότητες ο Finch εξηγεί στον Reese ότι του είναι απαραίτητος στο επιχειρησιακό κομμάτι προκειμένου να βρει όλα τα στοιχεία για το κάθε έγκλημα με τελικό σκοπό να αποτρέψει την τέλεσή του.

12

Trailer Σειράς:

TRAILER - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Δείτε Οnline την ταινία εδώ:

(S1-4)


Επιλέξτε επεισόδιο για προβολή


ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Επόμενες προβολές
  • Σεζόν 05 - Επεισόδιο 14
  • 26-06-2016 (η Ημ/νια πέρασε)

Θέλετε να αφήσετε το σχόλιο σας; ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


Google+
Google+