Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7514 ταινίες και σειρές στο Site μας.
Καλώς ήρθατε στο Online-Filmer.org
Real Time: 2018-02-21 19:26:52

Τα Παιδία Δεν Παίζει (2010) Ta paidia den paizei

Λεπτομέρειες ταινίας
Play Now
4 years πρίν -
Τα Παιδία Δεν Παίζει (2010) 	 Ta paidia den paizei
Τα Παιδία Δεν Παίζει (2010) Ta paidia den paizei
6.33 3 ψήφοι

Είδος: Documentary, Movie

Χρονολογία: 2010 (Διάρκεια:81')

: 6.6

Σκηνοθεσία: Αγγελη Ανδρικοπούλου,Αργύρης Τσεπελίκας

Λέξεις κλειδιά: , , , ,

Κάθε μέρα, η Αλεξάνδρα, ο Βλαντ, η Χρύσα και η υπόλοιπη παρέα μαζεύονται μπροστά από το σπίτι του Χρήστου για να παίξουν ποδόσφαιρο μέχρι το βράδυ. Μόλις ξεκινήσουν το παιχνίδι, οι γείτονες αρχίζουν να διαμαρτύρονται, να φωνάζουν και να προσπαθούν να τους σταματήσουν με απειλές ή ακόμα και με τη βία.

Μοιάζει να μην υπάρχει λύση στο πρόβλημα, καθώς δεν έχουν που αλλού να παίξουν. Η Αλεξάνδρα πιστεύει πως πρέπει να βρεθεί ένας χώρος όπου θα μπορούν να παίζουν ελεύθερα και χωρίς να κινδυνεύουν. Αποφασίζει να μιλήσει στον Δήμαρχο της πόλης τους. Ανακοινώνει την ιδέα της στα υπόλοιπα παιδιά ζητώντας τους να της συμπαρασταθούν.

Η παιδική επιτροπή συνεδριάζει και μέσα απο διασκεδαστικές απόψεις, τσακωμούς και αρκετές αμφιβολίες αποφασίζουν να πάνε όλοι μαζί στο Δημαρχείο και να παρουσιάσουν το πρόβλημά τους. Ζητούν να δημιουργηθεί ένας χώρος παιχνιδιού σε ένα εγκαταλελειμένο οικόπεδο της γειτονιάς. Ο αγώνας είναι σκληρός. Τα παιδιά είναι μαχητικά, όμως η δημοτική αρχή έχει άλλες απόψεις.

– Παραλειπόμενα:

Η επιτροπή Ενιαίου Διοικητικού Τοµέα Πρωτοβάθµιας και Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Διευθύνσεως Συµβουλευτικού και Επαγγελµατικού Προσανατολισµού και Εκπαιδευτικής Δραστηριότητας έκρινε τη συγκεκριμένη ταινία ακατάλληλη για να προβληθεί σε σχολεία μιλώντας για “λάθος μηνύματα” και “κακό πρότυπο συμπεριφοράς των παιδιών”…
Μετά παρέμβαση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε σε σχολεία, αφού διαφώνησε με την γνωμοδοτική άποψη της επιτροπής. Στη συνέχεια το υπουργείο προανήγγειλε αλλαγές στον τρόπο χειρισμού των θεμάτων προβολής σε σχολεία, για τα οποία όπως ανέφερε πρέπει να αποφασίζουν οι σύλλογοι διδασκόντων και γονέων και όχι επιτροπές και υπουργείο.

pg

Trailer Ταινίας:

TRAILER - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Δείτε Οnline την ταινία εδώ:

EXASHARE - Ποιότητα DVDrip - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

STREAMIN - Ποιότητα DVDrip - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

YOUWATCH - Ποιότητα DVDrip - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

VIDTO - Ποιότητα DVDrip - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

NOWVIDEO - Ποιότητα DVDrip - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

DIVXSTAGE - Ποιότητα DVDrip - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!


Θέλετε να αφήσετε το σχόλιο σας; ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


Google+
Google+